Storytelling voor Starters

Storytelling voor starters

Op zondag 28 oktober van 11:00 tot 12:30 uur geeft Paul Middellijn een introductie op de workshop Storytelling voor Starters. 
De introductieworkshop wordt gegeven in de Bibliotheek VANnU in Oudenbosch. 
Toegang is gratis, bijdrage vrijwillig na afloop. 
Opgeven bij yvonne@lemontree-pr.nl

De inschrijving voor de weekend cursus 'Storytelling voor starters' op zaterdag 3 en zondag 4 november 2018 voor de regio Breda/Antwerpen is geopend. Lees meer...

De oeroude kunst van het verhalen vertellen is de bron voor persoonlijke ontwikkeling. Kinderen en volwassenen ontwikkelen door verhalen hun taalvaardigheid en groeien in sociaal-emotionele, cognitieve en creatieve ontwikkeling. Het zijn verhalen die ons verbinden. Jong en oud en van alle nationaliteiten, ieder heeft zijn verhaal. En elk verhaal mag verteld worden!

Dit najaar komt Paul Middellijn, grondlegger van het vertellen in Rotterdam, naar Nederland om
nieuwe storytellers te inspireren. Op zaterdag 3 en zondag 4 november geeft hij voor geïnteresseerden in de regio Breda en omgeving (inclusief Antwerpen) de basiscursus ‘Storytelling voor starters’. In de cursus maak je kennis met storytelling, de mogelijkheden van storytelling en vertel technieken, zoals gehanteerd op de Academy van Paul Middellijn in Suriname.

In deze cursus komen alle facetten van storytelling zoals verhaalopbouw, vertelinstrumenten (zoals ogen, stem, gezicht en handen), narratieve structuur en presentatievaardigheden aan bod. Er wordt geoefend met de basisprincipes van het vertellen en de deelnemers leren zelfstandig hun verhaal neer te zetten. Deze complete basis cursus wordt afgesloten met een presentatie.

Cursustijd: 10 uur verdeeld over 2 dagen (10:00 – 15:00 uur)
Datum: zaterdag 3 en zondag 4 november
Locatie: Bibliotheek VANnU in Oudenbosch
Investering: € 250,= inclusief koffie/thee en lunch
Docent: Paul Middellijn
Aanmelden: yvonne@lemontree-pr.nl
Bekend geworden door de prachtige vertolking van Anansi: Paul Middellijn. Als zijn naam valt denken velen terug aan de verhalen die hij vorige eeuw in Nederland op de planken bracht. Hij heeft een hele generatie vertellers geïnspireerd en opgeleid. Door zijn maatschappelijke betrokkenheid wordt hij overal ingezet om alleen of samen met studenten van de Academie functionele verhalen te vertellen in praktisch alle domeinen van de samenleving.