Ontmoeting in de herfst

MUZIKALE WANDELING MET MARLIES DU MOSCH & PAUL MIDDELLIJN

Op zaterdag 10 november ging de ontmoeting van componiste/pianiste Marlies du Mosch & storyteller Paul Middellijn in première in Verhalenhuis Belvédère. “Een overrompelende intense voorstelling, prachtige symbiose van melodisch gebrachte verhalen en muziek. Persoonlijk en maatschappelijk geëngageerd. Middellijn boeit, verwondert en raakt, met een virtuoze Du Mosch die zijn verhalen nog meer verbeeldingskracht geeft. Middellijn is in zijn herfst, zoals hij zelf zegt. Hij is terug, Laat de herfst maar heel lang duren.” aldus Annemarie Tel, Programmaleider Music Matters - Overal Muziek.

Een wandeling door tijd en ruimte, dwalend tussen herfstbladeren, regen en harde wind, swingend op het ritme van de metropool. Steeds met de voeten in de aarde, in  contact met  spiritualiteit, want alles heeft met alles te maken en niets staat op zichzelf. Kleurrijk vormgegeven door Marlies du Mosch - compositie en piano & Paul Middellijn - tekst en voice.

Ontmoeting is een synergie tussen geïmproviseerde  licht klassieke muziek met jazzy elementen en een rauwe donkere stem. Diversiteit is in dit concept geen uitgangspunt maar een gegeven. Dit is entertainment en enlightment. De muziek is steengoed. De teksten zijn uitnodigend, scherp, warm, liefdevol, ontroerend en ook confronterend. Met behoud van alle hierboven genoemde kenmerken kan Ontmoeting zich aanpassen aan elk het onderwerp en ook worden ingezet op congressen en events voor maatschappelijke discussies binnen alle domeinen.