Masterclass Storytelling

Masterclass Storytelling door Paul Middellijn

..and yes it captures the whole existence of man, neither issue nor domain is excluded. Why not invite the storyteller for a masterclass.

Dit najaar komt Paul Middellijn, grondlegger van het vertellen in Rotterdam, naar Nederland om nieuwe storytellers te inspireren. De oeroude kunst van het verhalen vertellen is de bron voor een masterclass waarin de storyteller zijn stellingen verklaart met voorbeelden uit de verhalende realiteit. Het unieke van storytelling  als kunstvorm komt naar voren  en de verschillende domeinen waarin het vak inzetbaar is, worden belicht. 

De masterclass heeft als vertrekpunt het nieuwe boek Balans is Perfectie, een instructieboek voor storytellers van Paul Middellijn dat tijdens de masterclass ter inzage ligt en is te bestellen. De aansprekende verhalen van Paul Middellijn worden begeleid door gitaar virtuoos Robby Alberga, waar hij vanuit Rotterdam dertig jaar de wereld mee heeft rondgereisd.

De masterclass duurt 90 minuten plus een half uur voor vragen, opmerkingen aanvullingen. Geschikt voor leraren, docenten, hogescholen en universiteit, groepen van 50 tot 300 personen.

Benodigdheden zijn een draadloze headset en een handheld microfoon.
Een geschikte locatie is een congreszaal of een collegezaal.

Voor vragen of boeking van deze masterclass neemt u contact op met Yvonne van Egmond op yvonne@lemontree-pr.nl