Basis Training

Basis Training voor iedereen

Op zaterdag 30 en zondag 31 maart 2019 van 10:00 tot 15:00 uur geeft Paul Middellijn een de basis training Storytelling. De training wordt gegeven in de Bibliotheek VANnU in Oudenbosch. Opgeven bij info@lemontree-pr.nl

De oeroude kunst van het verhalen vertellen is de bron voor persoonlijke ontwikkeling. Kinderen en volwassenen ontwikkelen door verhalen hun taalvaardigheid en groeien in sociaal-emotionele, cognitieve en creatieve ontwikkeling. Het zijn verhalen die ons verbinden. Jong en oud en van alle nationaliteiten, ieder heeft zijn verhaal. En elk verhaal mag verteld worden!

Dit voorjaar komt Paul Middellijn, grondlegger van het vertellen in Rotterdam, naar Nederland om nieuwe storytellers te inspireren. Op zaterdag 30 en zondag 31 maart geeft hij voor geïnteresseerden in de regio Breda en omgeving (inclusief Antwerpen) de basis training

In deze training komen alle facetten van storytelling aan de orde;  de complete storytelling *toolkit", de narratieve structuur, presentatievaardigheid en interactiviteit wordt uitgebreid behandeld. Er wordt geoefend met de basisprincipes van het vertellen en je leert zelfstandig een verhaal neer te zetten. We sluiten af met een podiumpresentatie op de tweede dag. 

Cursustijd: 10 uur verdeeld over 2 dagen (10:00 – 15:00 uur)
Datum: zaterdag 30 en zondag 31 maart 2019
Locatie: Bibliotheek VANnU, Sint Annaplein 3 in Oudenbosch (naast de Basiliek)
Investering: € 200,= inclusief het boek  ‘Balans is Perfectie’, koffie/thee en lunch. 
Reserveringskosten € 50,= wordt niet geretourneerd, wel in mindering gebracht bij de inschrijving. 
Docent: Paul Middellijn
Aanmelden: info@lemontree-pr.nl
Lees meer op: www.nicheproducties.nl
Bekend geworden door de prachtige vertolking van Anansi: Paul Middellijn. Als zijn naam valt denken velen terug aan de verhalen die hij vorige eeuw in Nederland op de planken bracht. Hij heeft een hele generatie vertellers geïnspireerd en opgeleid. Door zijn maatschappelijke betrokkenheid wordt hij overal ingezet om alleen of samen met studenten van de Academie functionele verhalen te vertellen in praktisch alle domeinen van de samenleving.