Jan-Willem Rozenboom Theatercollege Schubert

Theatercollege Schubert nu te boeken!

Na de succesvolle tournee in 2017 waarin pianist Jan-Willem Rozenboom het publiek meenam in de muziek van Bach, presenteert hij dit najaar een Theatercollege over Schubert.

Jan-Willem gaat terug naar zijn basis; de impromptu's van Schubert. Hij vertelt hoe hij ze als klein jongetje speelde en hoe ze nu 30 jaar later echt tot ontwikkeling komen. Hij neemt het publiek mee in zijn fascinatie voor de muziek van Schubert. Verhalen uit het persoonlijke leven van Jan-Willem, zijn passie voor muziek, de combinatie met zijn werk als vaste componist en pianist bij Guus Meeuwis, zijn allemaal onderwerpen die hem beïnvloed hebben en de revue passeren. Deze persoonlijke benadering maakt klassieke muziek toegankelijk voor het grote publiek.

Live opnames van zijn Bach tour zijn afgelopen oktober uitgezonden op NPO2Extra. Hier ziet u hoe hij het publiek meeneemt in de wereld van Bach, de complexiteit van de Goldbergvariaties en zijn eigen persoonlijke, aansprekende verhaal.De Theatercollege tour over Schubert staat gepland voor de periode september - december 2019. Het is een voorstelling geschikt voor matinee en avond, de geoefende en de onervaren luisteraar. In ingekorte versie is de voorstelling ook geschikt voor middelbare scholieren.

Mocht u nog op zoek zijn naar een bijzonder klassiek concert dit najaar, neem dan contact op voor meer informatie over de tour en de beschikbaarheid.